День народження Зеленського: Під ОП відбулась акція проти цін на газ, згодом туди привезли рояль

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У день народження президента Володимира Зеленського на Банковій відбулась акція протесту проти тарифів на газ, а під вечір до будівлі Офісу президента привезли рояль — відсилання до його відомого номеру у «Кварталі 95».

На акції проти цін на газ зібралися близько сотні людей, тарифи вони називали здирницькими. Серед їхніх вимог — знизити ціни на газ, скасувати плату за транспортування газу, а також повернути пільги на перші 100 кіловат електроенергії, які діяли до 2021 року. Люди незгодні сплачувати по 6,99 гривні за один кубометр газу (таку ціну встановив уряд), нормальною вони вважають ціну 3,50—4 гривні.

Як повідомляє «5 канал», з Офісу президента до людей ніхто не вийшов, тому після завершення акції протестувальники вирішили навідатися на держдачу Зеленського в Конча-Заспі.

Під вечір до Офісу президента з нагоди Дня народження Зеленського привезли рояль — через його відомий номер у «Кварталі», де він начебто грає на роялі геніталіями.

  • Президент України Володимир Зеленський візьме участь у засіданні фракції «Слуги народу», яке пройде в день його народження — 25 січня. На зустрічі, зокрема, обговорять «питання» нардепа Олександра Дубінського, який потрапив під американські санкції.