Працівники адміністрації Трампа побоюються за свої карʼєри. У Forbes застерегли компанії від найму «брехунів»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Співробітники адміністрації президента США Дональда Трампа побоюються, що репутація їх боса і недавній штурм Капітолія його прихильниками завдали непоправної шкоди їхнім карʼєрам.

Як пише Politico, за свої карʼєри переживають як наближені до Трампа, так і звичайні працівники адміністрації.

Один з рядових працівників розповів, що на кону у багатьох з них, хто не встиг піти відразу після штурму, фінансові статки та карʼєра. Занепокоєння щодо репутації торкнулося і працівників Білого дому. Багато начальників служб і деякі міністри поспішили піти від Трампа, щоб не «заплямувати» резюме.

При цьому є й ті, хто висміює позицію колег і називає це проявом боягузтва і егоїзму, але побоювання тих, хто боїться за карʼєру, небезпідставні.

Головний редактор американського Forbes Рендалл Лейн заявив, що журнал буде вважати брехнею дані тих компаній, які візьмуть на роботу спікерів і співробітників Трампа.

Лейн окремо застеріг компанії наймати «рупори» Трампа, які «брехали на його захист». Лейн каже, що це Шон Спайсер, Келліен Конвей, Сара Сандерс, Стефані Грішем і Кейлі Макінані.

«Наймете будь-якого з «казкарів» Трампа — Forbes буде вважати все, про що говорить ваша компанія, брехнею. Хочете, щоб найбільший у світі бренд серед ділових ЗМІ вважав вас потенційним джерелом дезінформації? Тоді наймайте», — заявив Лейн.