«Ручний божевільний». Холодов спростував заяву Микитася про фінансування партії «Слуга народу» на виборах в Раду

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
«Ручний божевільний». Холодов спростував заяву Микитася про фінансування партії «Слуга народу» на виборах в Раду

Facebook / Андрій Холодов

Нардеп від «Слуги народу», заступник голови комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Андрій Холодов спростував заяву колишнього очільника компанії «Укрбуд», фігуранта справи про заволодіння 81,5 млн грн Нацгвардії Максима Микитася, що він нібито під час виборів до Верховної Ради профінансував партію «Слуга народу» на $2 мільйони.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

«Жодних $2 млн мені Максим не передавав. Також ніхто «від Микитася» не передавав мені гроші. Серйозні суми оформлюються документально — принаймні у мене завжди так було. Жодних документів, що підтверджують слова Микитася, немає і бути не може», — запевнив він.

Також Холодов розповів, що особисто з Микитасем зустрічався двічі чи тричі — навесні або на початку літа 2019 року, до виборів до Верховної Ради.

«Я тоді ще не був народним депутатом і хотів купити у нього ділянку в Києві під будівництво торгово-розважального центру. В результаті Максим мені її не продав», — повідомив нардеп.

На його думку, Микитась намагається врятуватися від вʼязниці будь-якими способами, тож «буде брехати проти всіх, на кого йому вкажуть».

«Заяви Микитася — це маячня і провокація. Микитась кинув щонайменше 14 тисяч сімей інвесторів «Укрбуду». Проти нього всі його колишні партнери. Після того як його випустили з вʼязниці, він нацькував бандитів на свого колишнього адвоката. Вчора він найняв тітушок для побиття людей в його ж офісі. Жодному слову цього чорноротого шахрая вірити не можна», — наголосив він і висловив припущення, що ексголову «Укрбуду» випустили з в’язниці для «зведення наклепів на народних депутатів і бізнесменів».

Окрім цього, Холодов заявив, що Микитась «з’їхав із глузду» і «фізично небезпечний для суспільства».

«З Микитасем потрібно не церемонитися і обговорювати його інтервʼю, а ізолювати і примусово лікувати його в наркологічній або психіатричній клініці. Ручний божевільний», — резюмував він.