«Не знаю, кому вірити». Новообраний мер Чорноморська отримав суперечливі результати тестів на коронавірус

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
«Не знаю, кому вірити». Новообраний мер Чорноморська отримав суперечливі результати тестів на коронавірус

NurPhoto / Contributor / Getty Images

Новообраний мер Чорноморська Василь Гуляєв скасував запланований прийом громадян через можливе зараження коронавірусом.

Про це він сам розповів у відеозверненні.

«Я особисто здав аналізи в понеділок, здав два аналізи, тому що у вівторок у мене мав бути приймальний день, на нього зазвичай приходить багато людей. За іронією долі перший аналіз прийшов абсолютно негативний, другий — позитивний. Кому вірити — я не знаю», — заявив Гуляєв.

За словами нового очільника Чорноморська, від 18 листопада міський виконком працює у дистанційному режимі, а сам він продовжить обстеження.

«Я почуваюся абсолютно нормально, жодних симптомів поки що не бачу», — додав він, висловивши сподівання, що вирішить питання протягом кількох днів.

Також Гуляєв розкритикував ефективність карантину вихідного дня.

«Як мер міста я підписав листа до премʼєр-міністра, депутати нового скликання Чорноморської міськради теж цього листа підписують, і ми відправляємо його до Кабміну премʼєр-міністру. Ми хочемо довести, що карантин вихідного дня по суті нічого не дає. Він дає лише одне — утиски деяких підприємців, не всіх, а деяких. І ми хочемо показати, що у нас підприємці всі однакові. І ми просимо премʼєр-міністра в абсолютно коректній формі скасувати карантин вихідного дня», — наголосив він.

На думку Гуляєва, уряд дослухається, якщо мери і міськради інших міст теж напишуть такі листи.