Axios: Штаб Трампа радить йому на наступних дебатах не перебивати Байдена та більше жартувати

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Axios: Штаб Трампа радить йому на наступних дебатах не перебивати Байдена та більше жартувати

Tom Brenner / Getty Images

Президенту США Дональду Трампу радять на наступних дебатах зі своїм опонентом Джо Байденом менше перебивати його та більше жартувати.

Про це пише Axios із посиланням на джерела в передвиборчому штабі Трампа.

Президенту також радять говорити на дебатах більш спокійним, м’яким тоном. Однак не полишати можливостей нападати на сина Байдена Хантера.

Штаб Трампа вважає, що якщо президент не перебиватиме Байдена, а даватиме йому спокійно відповідати на запитання модератора, то кандидат від демократів «виглядатиме забудькуватим» і сам робитиме гірше для себе. Помічники радять Трампу «не рятувати» Байдена своїми перебиваннями.

«Усе, що потрібно зробити Трампу, — це дозволити людям голосувати за нього. Він зробив прямо протилежне на перших дебатах. Сподіваюся, він зможе виправитися, тому що його переобрання може залежати від цього», — зазначив один із членів штабу Трампа.

  • 30 вересня у США відбувся перший раунд дебатів між кандидатами у президенти — чинним главою держави Дональдом Трампом і його опонентом, колишнім віцепрезидентом Джо Байденом. Дебати пройшли в атмосфері гострих суперечок, порушення регламенту, брехні та перебільшень.
  • Шість із десяти глядачів теледебатів між кандидатами у президенти Дональдом Трампом і Джо Байденом переконані, що перемога за останнім. Лише троє з десяти вважають, що більш переконливим був чинний глава держави.
  • Кандидат від Демократичної партії на виборах президента США Джо Байден лідирує у передвиборчих опитуваннях. За нього готові проголосувати 51% американців. Водночас 41% людей заявили, що підтримують Трампа і планують голосувати за нього. Ще 4% обрали іншого кандидата, а останні 4% — досі не визначилися.