«Слуга народу» заявила про провокацію від партії Ляшка у 208-му окрузі, де будуть довибори до Ради

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Слуга народу» заявила про провокацію від партії Ляшка у 208-му окрузі, де будуть довибори до Ради

Кузьмін Олександр / УНІАН

Партія «Слуга народу» повідомила про «провокації та залякування» від представників Радикальної партії Олега Ляшка в Чернігівській області. Про це пресслужба партії повідомила у Facebook.

У «Слузі народу» розповідають, що в пʼятницю, 16 жовтня, представники партії Ляшка напали на Бахмацький районний штаб кандидата від СН на довиборах у Раду на 208-му окрузі Анатолія Гунька.

«На чолі з депутатом Чернігівської обласної ради Дмитром Блаушем нападники підкинули під двері офісу кілька пачок провокаційних газет, що нібито очорняли репутацію Олега Ляшка. Далі політичні опоненти вторглися до приміщення штабу Анатолія Гунька, погрожуючи працівникам і вимагаючи пояснень щодо підкинутих ними ж газет, до яких «Слуга Народу» не має жодного стосунку», — розповіли в партії.

Причиною «провокації» називають нещодавній рейтинг — Гунько на цьому окрузі випереджає Ляшка на 14,6%. «Слуга народу» вже звернулася до правоохоронців і Центральної виборчої комісії.

  • Нагадаємо, 23 травня у Києві знайшли мертвим депутата Верховної Ради на 208-му окрузі Валерія Давиденка (депутатська група «Довіра). Його знайшли з вогнепальним пораненням голови у приміщенні офісу в Шевченківському районі столиці. На місці був пістолет. Згодом очільник Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що балотуватиметься на виборах до парламенту на 208-му окрузі.