«Динамо» дозволили зіграти матчі Ліги чемпіонів у присутності глядачів. Квитки на гру з «Ювентусом» надійшли у продаж

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
«Динамо» дозволили зіграти матчі Ліги чемпіонів у присутності глядачів. Квитки на гру з «Ювентусом» надійшли у продаж

Чузавков Сергій / УНІАН

Футбольному клубу «Динамо» (Київ) дозволили проводити міжнародні домашні матчі з глядачами.

Про це пише пресслужба клубу.

«ФК «Динамо» Київ в особі президента клубу Ігоря Суркіса звернувся до Київського міського голови Віталія Кличка з проханням розглянути можливість проведення матчів Ліги чемпіонів за присутності глядачів та отримав схвальне рішення», — йдеться у повідомленні.

Таким чином найближчим матчем із глядачами стане поєдинок у Києві між «Динамо» та італійським «Ювентусом» 20 жовтня. У клубі обіцяють, що на трибунах будуть дотримуватися усіх епідеміологічних норм.

Квитки на матч почали продаватися вже об 11:00 9 жовтня на сайті esport.in.ua. Однак сайт перестав відкриватися через хвилин 10 після початку продажу.

  • 1 жовтня Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) дозволила пускати на ігри єврокубкових турнірів 30% глядачів від місткості стадіону.
  • 5 жовтня футбольний клуб «Динамо» (Київ) попросив мера столиці Віталія Кличка дозволити глядачам відвідувати домашні матчі команди на стадіоні НСК «Олімпійський».
  • 29 вересня «Динамо» (Київ) вперше за чотири роки пройшов раунд плей-оф та вийшов до групового етапу Ліги чемпіонів. Кияни проведуть матчі з іспанською «Барселоною», італійським «Ювентусом» та угорським «Ференцварошем».