УЄФА дозволила на своїх матчах заповнювати глядачами стадіони на 30%

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
УЄФА дозволила на своїх матчах заповнювати глядачами стадіони на 30%

jgareri / Getty Images

Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) дозволила пускати на ігри єврокубкових турнірів 30% глядачів від місткості стадіону.

Про це повідомляється на сайті УЄФА.

Рішення набуде чинності наступного тижня, коли відбудуться матчі за участю національних збірних. На кожен матч зможуть потрапити уболівальники у кількості до 30% від загальної місткості стадіону, на якому він проходить. Уболівальники гостьових команд не зможуть відвідувати матчі до ухвалення подальших рішень.

Допуск уболівальників на трибуни і максимальна кількість відвідувачів стадіону залежатиме від рішень місцевої влади. Матчі в турнірах УЄФА не можуть гратися з глядачами в тих країнах, де влада це заборонить. При цьому організація зазначає, що влада кожної окремої країни зможе збільшувати цей ліміт і пускати на стадіони більше вболівальників.

Усі глядачі зобовʼязані дотримуватися соціальної дистанції. Відповідно до вимог місцевої влади можуть бути запроваджені додаткові захисні заходи — наприклад, обовʼязкове носіння масок.

  • Раніше повідомлялося, що Міністерство охорони здоровʼя дозволило уболівальникам відвідувати матчі українських клубів в єврокубках.