«Динамо» просить Кличка дозволити глядачам відвідувати матчі команди у Лізі чемпіонів

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Динамо» просить Кличка дозволити глядачам відвідувати матчі команди у Лізі чемпіонів

STR / NurPhoto via Getty Images

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) попросив мера столиці Віталія Кличка дозволити вболівальникам відвідувати матчі команди на стадіоні НСК «Олімпійський».

Про це йдеться у листі, опублікованому на сайті клубу.

В клубі нагадали, що техногенна комісія КМДА дозволила Українській асоціації футболу (УАФ) провести три матчі національної та молодіжної збірних країни у Києві за участю обмеженої до 30% кількості глядачів. Проте досі продовжує діяти рішення тієї ж комісії, яке забороняє глядачам відвідувати футбольні матчі у Києві до стабілізації епідемічної ситуації.

«Враховуючи зазначений факт, просимо Вас у межах чинного законодавства та з врахуванням санітарно-епідемічної ситуації, розглянути можливість перегляду рішення Комісії та дозволити доступ глядачів у встановленій УЄФА квоті до 30% на трибуни НСК «Олімпійський» під час матчів Ліги чемпіонів УЄФА», — йдеться у листі.

У разі ухвалення позитивного рішення, керівництво клубу обіцяє виконати усі вимоги спеціального медичного протоколу Міністерства охорони здоровʼя, УАФ та УЄФА, для збереження здоров’я та безпеки глядачів.

  • 1 жовтня Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) дозволила пускати на ігри єврокубкових турнірів 30% глядачів від місткості стадіону.
  • 29 вересня «Динамо» (Київ) вперше за чотири роки пройшов раунд плей-оф та вийшов до групового етапу Ліги чемпіонів. Кияни проведуть матчі з іспанською «Барселоною», італійським «Ювентусом» та угорським «Ференцварошем».