У Трампа заявили, що президент готовий взяти участь у наступних передвиборчих дебатах

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
У Трампа заявили, що президент готовий взяти участь у наступних передвиборчих дебатах

The White House

Президент США Дональд Трамп попри коронавірус готовий взяти участь у передвиборчих дебатах зі своїм опонентом від демократів Джо Байденом.

Про це пише «Голос Америки» з посиланням на передвиборчий штаб Трампа.

Наступні дебати заплановані на 15 жовтня.

«Хоча він ще поки не повністю одужав, команда та я погодились, що наші обстеження та, що головніше, його клінічна картина, дозволяють безпечне повернення президента додому, де він буде забезпечений цілодобовим доглядом», — сказав президентський лікар Шон Конлі.

  • Уранці 2 жовтня президент США Дональд Трамп повідомив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Також захворіли перша леді Меланія і радниця президента Гоуп Гікс. У Білому домі запевнили, що Трамп має легкі симптоми хвороби. Він самоізолювався у президентській резиденції. Увечері того ж дня Трамп заявив, що загалом почувається добре, але є певна слабкість, тому його доправили до військового госпіталю.
  • Напередодні Трамп, будучи хворим на коронавірус, покинув військово-медичний центр Волтера Ріда, щоб проїхати кортежем перед мітингом своїх прихильників. Тепер кілька агентів його секретної охорони поскаржилися на зневажливе ставлення до них.
  • Кандидат у президенти США від демократів Джо Байден погодився перенести другі дебати з чинним главою держави Дональдом Трамп у разі потреби.