Після виявленого коронавірусу у Трампа Байден теж здав тест, і він виявився негативним. Напередодні вони провели дебати

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Після виявленого коронавірусу у Трампа Байден теж здав тест, і він виявився негативним. Напередодні вони провели дебати

Drew Angerer / Staff / Getty Images

Після того, як президент США Дональд Трамп заразився коронавірусом, його опонент на виборах Джо Байден теж здав тест. Він виявився негативним.

Про це Байден написав у своєму Twitter.

«Я радий повідомити, що у нас із [дружиною] Джилл негативний результат на COVID. Дякую всім за те, що турбувалися», — повідомив він.

Також Байден закликав американців дотримуватися простих правил: одягати маску, дотримуватися дистанції та мити руки.

  • Уранці 2 жовтня президент США Дональд Трамп повідомив, що він отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Також захворіли перша леді Меланія та радниця президента Гоуп Гікс. У Білому домі запевнили, що Трамп має легкі симптоми хвороби. Він самоізолювався у президентській резиденції.
  • Уночі проти 30 вересня (за Києвом) у США відбувся перший раунд дебатів між кандидатами в президенти — чинним главою держави Дональдом Трампом і його опонентом, колишнім віцепрезидентом Джо Байденом. Дебати пройшли в атмосфері гострих суперечок, порушення регламенту, брехні та перебільшень.
  • Шість із десяти глядачів теледебатів між кандидатами в президенти Дональдом Трампом і Джо Байденом переконані, що перемога за останнім. Лише троє з десяти вважають, що більш переконливим був чинний глава держави.