Твіт Трампа про виявлений у нього коронавірус отримав найбільше лайків за всю історію його акаунту

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Твіт Трампа про виявлений у нього коронавірус отримав найбільше лайків за всю історію його акаунту

Tom Brenner / Getty Images

Публікація президента США Дональда Трампа у Twitter про те, що у нього виявили коронавірус, зібрала найбільшу кількість лайків за всю історію його акаунту.

Відповідний твіт Трамп зробив уранці 2 жовтня.

На момент написання новини публікація вже зібрала 1,4 мільйона лайків. Для прикладу, попередній пост про те, що коронавірус знайшли у його радниці, зібрав трохи більше 200 тисяч лайків.

У Білому домі розповіли, що на відміну від Трампа та його дружини Меланії, молодший син Баррон отримав негативний результат тесту на коронавірус. Сам же президент, за словами голови адміністрації Марка Мідоуса, має легкі симптоми хвороби і перебуває у «гарному настрої та сповнений енергії». Наразі Трамп ізолювався у своїй резиденції.

  • Протягом усього часу пандемії коронавірусу в США президент Дональд Трамп говорив, що загрози немає, маски носити не обов’язково, і взагалі ця хвороба не страшніша за легкий грип. Після того як кількість випадків коронавірусу в країні перевалила за 6 мільйонів, президент зізнався, що весь час усвідомлював небезпеку, але просто «не хотів сіяти паніку».
  • 27 липня Трамп поширив у Twitter допис, у якому йшлося: «Від COVID є ліки. Америко, прокинься». Соцмережа його видалила. Трамп звинуватив Twitter у «розкрутці» негативу про нього.