Низка розробників додатків для iPhone закликають користувачів не оновлюватися до iOS 14. Це може викликати глюки

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Низка розробників додатків для iPhone закликають користувачів не оновлюватися до iOS 14. Це може викликати глюки

QuinceCreative / Pixabay

На презентації своїх новинок в Apple продемонстрували оновлення операційної системи для гаджетів iOS 14, яке випустили вже наступного дня. Розробники додатків мали всього 24 години для підготовки оновлення, тож закликали користувачів не завантажувати його — це може призвести до глюків.

Про це повідомляє Business Insider.

Найбільшою компанією, яка зіткнулася з проблемами оновленої операційної системи, стала Nintendo. Розробники ігор заявили, що популярна гра Animal Crossing: Pocket Camp не запускається на iOS 14. Компанія зможе оптимізувати свої додатки до кінця місяця.

Торік розробники мали щонайменше тиждень для доробки додатків для потреб нової операційної системи.

Працівники компаній у соцмережі Twitter почали дорікати Apple за брак часу.

«Я хотів би, щоб Apple заплатила мені за понаднормову роботу в цей день», — жартує один програміст.

Apple наразі не коментує ситуацію з настільки коротким проміжком часу для підготовки розробників до оновлення операційної системи для своїх гаджетів.

  • 15 вересня технологічна компанія Apple презентувала серію нових смарт-годинників, iPad Air четвертого покоління, операційну систему для гаджетів iOS 14 і єдину підписку Apple One, яка включає всі сервіси: Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud тощо. Про новий iPhone поки не говорили ні слова — вихід смартфонів відклали через пандемію коронавірусу.
  • Стримінговий сервіс Spotify закликає антимонопольні органи вжити заходів проти компанії Apple через запуск єдиної підписки на свої сервіси Apple One.