Фокін прокоментував знайомство з Єрмаком: Не відклалося у мене в пам’яті

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Фокін прокоментував знайомство з Єрмаком: Не відклалося у мене в пам’яті

Anatoliy Pashko / Wikipedia

Заступник глави української делегації в Тристоронній контактній групі Вітольд Фокін не пам’ятає, як познайомився з чинним керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком.

Про це він заявив у коментарі виданню «Гордон».

«Це було так давно, що я не памʼятаю цього знайомства. Це було кілька років тому. Вона досить часто приїжджає до мене з друзями своїми. Зазвичай це симпатичні цікаві люди. Не можу пригадати, коли саме вона приїжджала з цим паном. Можливо, це було рік тому, можливо, більше. У мене не відклалося це в памʼяті. Це було задовго до [запрошення у ТКГ]», — наголосив він.

За словами Фокіна, із Єрмаком до запрошення в Офіс президента він «один раз перетнувся і більше не зустрічався, не говорив телефоном».

Нагадаємо, 12 вересня в інтервʼю програмі «Світське життя» українська співачка та онука Фокіна Марія розповіла, як познайомила його з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком.

«Ви знаєте, я сама особисто познайомила мого дідуся з Андрієм Єрмаком. Бо це мій друг. І це було наше особисте рішення, щоб дідусь почав займатися цим [питанням Донбасу в ТКГ]. [...] Він не знав, що Андрій Єрмак — це мій добрий друг дитинства. І Андрюші якраз потрібна була допомога із ситуацією», — зазначила співачка.

Марія запевняла, що погляди Єрмака та її дідуся у питанні Донбасу схожі. «Він не любить пресу, але вони знайшли спільну мову із Андрюшою, Андрієм Борисовичем, як вони можуть закінчити цю війну».