Богдан заявив, що допит в ДБР стосувався «вагнерівців». У бюро кажуть, що той не знає про контакт українських посадовців із Росією

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Богдан заявив, що допит в ДБР стосувався «вагнерівців». У бюро кажуть, що той не знає про контакт українських посадовців із Росією

Ратинський В'ячеслав / УНІАН

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан на допиті в ДБР як свідок повідомив, що не володіє інформацією та доказами про можливий контакт українських посадовців із російськими органами влади. Про це повідомляє пресслужба ДБР у Facebook.

«На офіційному допиті свідок повідомив, що такою інформацією не володіє, підтверджень і доказів у нього немає, а про можливі незаконні дії українських посадових осіб він дізнався з відкритих джерел і засобів масової інформації», — розповіли у ДБР.

Мета допиту — зʼясувати, чи має він дані для підтвердження заяв про «протиправні дії» українських посадовців на користь Росії.

Сам же Богдан у Telegram-каналі повідомив, що допит стосувався справи «вагнерівців».

«Можу сказати лише те, що я рекомендував слідству також допитати учасників відомої наради 22 чи то 23 липня. Решта деталей — таємниця слідства. Хоча слідчий сказав, що готовий журналістам усю правду-матку розказати», — додав ексглава ОП.

  • Ексголова Офісу президента України Андрій Богдан в інтерв’ю підтвердив існування спецоперації із затримання бійців «ПВК Вагнера». Він також підтвердив зрив операції після телефонного дзвінка з «найближчого оточення» президента Володимира Зеленського.
  • Богдан в інтервʼю Дмитру Гордону повідомив, що його джерела розповідали про наявність документу з близько 10 пунктів домовленостей між Україною та Росією, які передбачають схему взаємних поступок.