У Черкасах на готель упала бойова частина ракети. Кількість поранених зросла до 11, завали розбирають досі

Автор:
Софія Телішевська
Дата:

Кількість поранених внаслідок ракетного удару по готелю в центрі Черкас зросла до 11 людей, повідомили в ДСНС. На готель впала бойова частина ракети, а не просто уламки від неї.

Наразі рятувальники розбирають завали. Їм уже вдалося врятувати 13 людей, двоє з них перебувають у критичному стані.

Керівник ОВА Ігор Табурець в ефірі телемарафону повідомив, що в будівлі готелю могло перебувати до 23 людей. Залишається ймовірність, що під завалами є люди. Наразі з-під завалі вдалося дістати одну людину.

«Ймовірно, завали розбиратимуть і вночі. «Фактично, це ринок центральний. Тут немає жодного військового обʼєкта. Дякуючи богу, це відбулось до 6-ї ранку, тому що о 7-й тут сотні, а то й тисячі людей, які приходять купувати продукти, купувати речі першої необхідності», — заявив у коментарі «Радіо Свобода» міський голова Бондаренко.

За уточненою інформацією, Сили української протиповітряної оборони над територією Черкаської області під час ракетної атаки 21 вересня загалом збили чотири російські ракети.

  • Уночі 21 вересня під час першої хвилі ракетного нальоту окупанти атакували Київ, Рівне, Хмельницьку та Львівську області, а також Харків. У районі Києва, за даними КМВА, збили понад 20 ворожих цілей. Другої хвилі атаки зазнали Черкаси й західні області України.
  • Повітряні сили повідомили, що окупанти вночі 21 вересня випустили по Україні 43 крилаті ракети, з яких 36 вдалося збити.