Окупанти обстріляли зупинку транспорту в Херсоні — щонайменше шестеро людей загинули

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Російські війська обстріляли зупинку громадського транспорту в Херсоні, внаслідок чого загинули щонайменше шестеро людей.

Про це повідомляє місцеве видання «Мост».

Обстріл вели з реактивної системи залпового вогню «Град». Місцеві пабліки поширюють відео й фото наслідків. Від удару постраждали прилеглі магазини.

Оперативне командування «Південь» повідомило, що в Херсоні ворог вдарив по житлових кварталах, обʼєктах критичної інфраструктури, дитячому садочку, лікарні, приватних гаражах і автівках. Декілька будинків отримали суттєві пошкодження. На даний момент відомо про шістьох загиблих і 12 поранених.

Також загарбники обстріляли в Очакові портову інфраструктуру. Поранено одну людину, масштаби руйнувань уточнюють.

  • Напередодні російські військові обстріляли селище Антонівка Херсонської області, загинули двоє людей — чоловік і дружина.
  • Українські військові зайшли в Херсон 11 листопада 2022 року. Перед тим росіяни оголосили, що виводять війська з правого берега Дніпра та самого Херсону. Тікаючи, окупанти підірвали всі мости через Дніпро, котельні, вишки звʼязку і телецентр у Херсоні. Відтоді росіяни майже щодня обстрілюють Херсон і навколишні населені пункти.