Премʼєр-міністр Фінляндії знову втрапила у скандал — їй довелося вибачатися за оголені фото фінських знаменитостей у її резиденції

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Премʼєр-міністр Фінляндії Санна Марін вибачилася за фотографії топлес кількох фінських знаменитостей у її резиденції. Вона назвала їх «непідходящими».

Про це пише BBC.

Фотографія була зроблена у липні і останнім часом поширилася у соцмережах. На ній двоє жінок цілуються та прикривають оголені груди: одна руками, а інша — написом «Фінляндія».

Марін повідомила, що фото було зроблене на вечірці в її резиденції в Гельсінкі після фестивалю Ruisrock. За даними ЗМІ, сама фотографія була зроблена в туалеті на першому поверсі, яким користувалися всі гості.

«Ми були в сауні, плавали та проводили час разом. Такої фотографії не варто було робити, але в іншому нічого надзвичайного на зустрічі не сталося», — додала Марін.

  • 18 серпня фінські ЗМІ опублікували відео з приватної вечірки, на якому фігурували фінські знаменитості і Санна Марін. На записі видно, як глава уряду танцює та всіляко розважається з іншими громадськими діячами. Критики премʼєра обурилися й почали закидати їй, що вона мало часу приділяє роботі, а натомість ходить на вечірки та фестивалі.
  • Деякі ЗМІ та опозиція звернули увагу на кадр, у якому пролунала фраза зі словом «мука» — так на фінському сленгу називають кокаїн. Марін заявила, що наркотиків на вечірці не було і вона не вживала алкоголь у надмірній кількості. Опозиція вимагала від неї здати тест на наркотики — Марін погодилась і зробила це 19 серпня. Він виявився негативним.