Британська розвідка: Росіяни просунулись ще на 2 кілометри в районі Лисичанського нафтопереробного заводу

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Російські війська продовжують поступово наступати, намагаючись оточити місто Лисичанськ. З 25 червня окупанти просунулися ще на 2 км у районі Лисичанського нафтопереробного заводу на південь від міста.

Про це ідеться у зведенні британської розвідки.

Крім цього, британці припускають, що ракетний удар по Кременчуцькому торговому центру 27 червня був направлений прилеглу інфраструктуру, але влучив у ТРЦ через неточність російських ракет на далекі відстані.

Майже напевно росія продовжить завдавати ударів, намагаючись перешкодити поповненню запасів українських військових. Нестача в росії сучаснішої високоточної ударної зброї та професійні недоліки їхніх планувальників наведення, швидше за все, призведуть до нових жертв серед цивільного населення.

  • Удень 27 червня росія вдарила ракетою по ТРЦ «Амстор» у місті Кременчук (ось відео). До повітряної тривоги там перебували близько тисячі людей, але коли вона почалася, то багато з них встигли вийти з торгового центру, однак у ТРЦ залишалися працівники та частина відвідувачів. Били росіяни ракетами Х-22, які випустили з дальніх бомбардувальників Ту-22 М3. Їх запускали з Курської області. Наразі відомо про щонайменше 21 загиблого.