На Київщині знайшли тіло ще одного розстріляного росіянами цивільного

Автор:
Анна Холоднова
Дата:

Поліція Київщини виявила тіло розстріляного російськими окупантами мирного жителя. Військові рф вбили його пострілом в потилицю.

Про це повідомляє поліція Київської області.

«Днями у лісі біля села Вишеград, де знаходились позиції армії російської федерації, знайшли тіло чоловіка. За попередніми даними, цивільного жителя агресори застрелили з вогнепальної зброї в голову», — розповіли у поліції.

За словами начальника поліції Київської області Андрія Нєбитова, убитий 41-річний житель Волині, який минулого року приїхав працювати будівельником у село Колонщина під Макаровом. Під час окупації чоловік зник у районі, де базувалися війська росії.

Поліцейські Бучанського районного управління поліції, слідчі та криміналісти оглянули тіло та скерували його на судмедекспертизу, яка встановить остаточну причину смерті. Правоохоронці вже розшукали сестру загиблого та передадуть тіло рідним для поховання.

  • Російські війська зайшли на територію Київської області 24 лютого. Вони окупували Бучу, Ірпінь, Гостомель і навколишні села. Окупанти рф почали вбивати місцевих жителів. Першого квітня українська армія увійшла до Бучі. За добу з вулиць почали прибирати тіла вбитих. Пʼятого квітня почали ексгумувати трупи з братських могил, у яких російські солдати ховали вбитих ними цивільних.
  • Бригади і зʼєднання армії рф, які причетні до страт українців у Київській області, на сьогодні ідентифіковані повністю.
  • Станом на 3 червня на Київщині знайшли 1 314 тіл убитих цивільних.