«Ніякого особистого виміру». Путін пояснив свої слова «терпи, моя красуне»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Президент Росії Володимир Путін пояснив свої слова «Не подобається? Терпи, моя красуне», які він виголосив на пресконференції із президентом Франції, реагуючи на слова українського президента про Мінські угоди.

Про це повідомляє РБК.

«Це не мало жодного особистого виміру, маю прямо сказати. Я ніколи у своїй роботі за багато років не переходив на особистість [...]. Питання лише в тому, що коли ми від голови держави чуємо такі коментарі, що щось подобається, а щось не подобається у фундаментальних договорах [...], то мені здається, що це не той формат. Якщо держава прийняла на себе певні зобовʼязання [...], то всім потрібно виконувати і домовлятися про те, як це зробити», — сказав Путін на пресконференції із президентом Казахстану.

  • 8 лютого Путін, реагуючи на слова президента Володимира Зеленського, звинуватив Україну у недотриманні Мінських угод, процитувавши приказку. «У Києві то кажуть, що виконуватимуть [угоди], то кажуть, що це зруйнує їхню країну. І президент чинний нещодавно заявив, що йому жоден пункт не подобається із цих Мінських угод. Ну, подобається не подобається, терпи, моя красуне! Треба виконувати! Інакше ніяк», — сказав Путін.
  • Президент Зеленський відреагував наступного дня.