Глава фракції «Слуга народу» Арахамія анонсував відставку ще двох міністрів. У самій політсилі це не підтверджують

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Фракція «Слуга народу» поки не розглядає нові кадрові ротації в Кабінеті міністрів.

Про це «Бабелю» розповіла нардеп Євгенія Кравчук.

«Поки ні», — відповіла вона на запитання про можливі відставки. Водночас голова фракції «Слуга народу» Давід Арахамія анонсував наступні кадрові зміни в уряді.

«Дві [відставки] є», — зазначив він у кулуарах Верховної Ради, відповідаючи на запитання, чи плануються ще якісь зміни в уряді. Як передає Укрінформ, Арахамія відмовився називати прізвища урядовців, про відставки яких може йтися незабаром.

  • 3 листопада Рада звільнила Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів, Олексія Любченка — з посади першого віцепрем’єр-міністра — міністра економіки, Олексія Резнікова — з посади віцепремʼєр-міністра — міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Олега Уруського — з посади віцепремʼєр-міністра — міністра з питань стратегічних галузей промисловості, Андрія Тарана — з посади міністра оборони.
  • Уже 4 листопада, парламент призначив Олексія Резнікова на посаду міністра оборони, Ірину Верещук — на посаду віцепремʼєр-міністра — міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Павла Рябікіна — на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості, Юлію Свириденко — на посаду першого віцепремʼєр-міністра — міністра економіки.