Лісові пожежі в Туреччині: вогонь дістався популярних курортів, є загиблі

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Лісові пожежі в Туреччині: вогонь дістався популярних курортів, є загиблі

Twitter / Örnek Haber

У Туреччині масштабні лісові пожежі у провінціях Мугла й Анталья поступово підбираються до курортних міст. Також в уряді підтвердили інформацію про трьох загиблих від вогню.

Про це пише Hurriyet.

«Унаслідок пожежі в [районі]Манавгаті загинули троє наших громадян. Також постраждали 122 людини, 58 з них надається медична допомога», — повідомили в Управлінні надзвичайних ситуацій Туреччини.

Вогонь підходить до таких популярних курортів, як Бодрум, Мармарис та Ічмелер. Пожежі намагаються загасити як із землі, так і з повітря.

«Ми реагуємо на лісову пожежу в Мармарисі за допомогою 30 пожежних розрахунків, 5 гелікоптерів і літака. Ми молимося за героїв», — розповів міністр сільського і лісового господарства Бекір Пакдемірлі.

У деяких населених пунктах цих провінцій вже евакуюють населення.

  • У турецькій Антальї внаслідок пожежі постраждали 53 людини. Влада розслідує різні версії загоряння. Лісові пожежі спалахнули відразу в чотирьох місцях у Манавгатському районі.
  • У Греції вирують лісові пожежі, які загрожують передмістям, що розташовані на півночі від Афін. Через це влада евакуювала людей, які проживають у наближених до пожежі районах.