У поїзді «Костянтинівка — Київ» двоє військових влаштували стрілянину. Їх затримали

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У вагоні поїзда № 126 «Костянтинівка — Київ» двоє військовослужбовців влаштували стрілянину з табельної зброї, після чого були затримані групою спецпризначення.

Про це повідомляє «Укрзалізниця».

Під час інциденту ніхто не постраждав. Зазначено, що військові мали дозвіл на зброю, з якої стріляли. Їх зняли з поїзда на станції Красноград. Причини їхніх дій зʼясовуються, а поліція відкрила кримінальне провадження.

«Вдячні поїзній бригаді за висококваліфіковані дії в нестандартній ситуації. До прибуття правоохоронців залізничники вживали усіх можливих заходів, щоб 11 пасажирів вагону не постраждали», — зазначили в компанії.

Через стрілянину поїзд затримується приблизно на 6 годин. «Укрзалізниця» організовує стикувальні маршрути для пасажирів, які прямують далі залізницею.

У Міністерстві внутрішніх справ пізніше додали, що стрілянина сталася о другій ночі. Судячи з опублікованих фотографій, військові стріляли з пістолетів Макарова у двері купе. Вони забарикадувалися після стрілянини та погрожували співробітникам поліції в разі штурму.

На їх затримання пішло кілька хвилин. Військовим повідомили про підозру в хуліганстві та погрозах правоохоронцям. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.