Uber Shuttle тимчасово припиняє свою роботу в Києві через нові правила карантину

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Uber Shuttle тимчасово припиняє свою роботу в Києві через нові правила карантину

Dan Gold / Unsplash

Сервіс Uber Shuttle у Києві з 5 квітня тимчасово призупиняє свою роботу у зв’язку з новими правилами карантину. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«У зв’язку з новими нормами карантину ми тимчасово призупиняємо роботу сервісу Uber Shuttle починаючи з 5 квітня. Ми повідомимо користувачів, щойно маршрути знову будуть доступними», — написали в компанії.

В Uber пообіцяли користувачам автоматично продовжити термін дії їхнього пакету, як тільки сервіс відновить роботу. З усіх питань також радять звертатися до служби підтримки в додатку.

Зазначимо, у Києві з 5 квітня і попередньо до 16 квітня діють нові правила посиленого карантину. На цей час громадським транспортом (зокрема й метро) скористатися можна лише за наявності спеціальної перепустки. Крім того, закриваються школи та дитячі садки. Столична влада рекомендувала керівникам установ і підприємств перевести співробітників на дистанційну роботу або, кому можливо, надати відпустки.

  • Uber Shuttle запустили у травні 2019 року, за цей час сервіс розширив географію своєї роботи з чотирьох до 27 маршрутів. Сервіс доступний з понеділка до пʼятниці з 07:00 до 21:00.
  • У березні минулого року Uber запустив послугу Uber Heroes — безкоштовний шатл для медиків Києва на час карантину.