Uber Shuttle відновить роботу в Києві вже з 1 червня. Водіям та пасажирам доведеться відповісти на контрольні питання

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Uber Shuttle відновить роботу в Києві вже з 1 червня. Водіям та пасажирам доведеться відповісти на контрольні питання

Dan Gold / Unsplash

Сервіс Uber Shuttle у Києві знову стане знову доступний для всіх користувачів з 1 червня. Про це «Бабелю» повідомили у компанії.

Всі 22 маршрути і ціни будуть такими ж, як і на початку року, тільки з незначними винятками, зазначили у компанії. Медичні працівники, як і раніше, зможуть користуватися послугою безкоштовно.

Uber

Компанія наголосила, що дотримується всіх заходів безпеки і санітарних норм. Внутрішні поверхні всіх шатлів оброблятимуть антисептичними засобами після кожної зміни. Шатли також дезінфікуватимуть всередині і ззовні кожен день.

Як водії, так і пасажири отримають нагадування про санітарні заходи обережності, такі як миття рук і носіння маски. Водіям і пасажирам доведеться відповісти на конкретні контрольні питання в додатку, підтвердивши, що вони вжили цих заходів, перш ніж зможуть забронювати поїздку або вийти на лінію.

Також відтепер для підтримки соціального дистанціювання кількість пасажирів буде обмежена — біля кожного зайнятого місця одне залишатиметься вільним.

Uber Shuttle запустили у травні торік, за цей час сервіс розширив географію своєї роботи з 4 до 22 маршрутів. Сервіс доступний з понеділка по пʼятницю з 7 ранку до 9 вечора.