Ветеран Сорд прокоментував відео, на якому нібито він бʼє вікно в ОП: Цей чоловік схожий на Дзідзьо і ще на тисячу інших бородатих

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Ветеран Сорд прокоментував відео, на якому нібито він бʼє вікно в ОП: Цей чоловік схожий на Дзідзьо і ще на тисячу інших бородатих

Ветеран, засновник видавництва «Будинок химер» Влад Сорд (Стафійчук) заявив, що чоловік, який на відео бʼє вікна в будівлі Офісу президента під час нещодавніх протестів, схожий на тисячу інших чоловіків.

Про це він заявив в ефірі політичної програми «Право на владу».

«Я за порадою адвоката не можу коментувати епізод про розбиті вікна, але чоловік, якого ви бачите на відео, схожий однаково на мене, на Дзідзьо і ще на тисячу бородатих чоловіків у чорних курточках», — зазначив Сорд.

Ось це відео:

За його словами, він завжди мав активну громадянську позицію і підтримував (матеріально і присутністю на акціях протесту під судами) активіста Сергія Стерненка та фігуранта справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка.

Сорд додав, що йому загрожує до семи років позбавлення волі.

На програмі був присутній заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, який прокоментував слова ветерана про бородатих чоловіків: «Після того як він сказав у ефірі, що це був не він, а людина, схожа на відомого співака Дзідзьо, у мене є сумніви, що це був саме він. Тому хай суд вирішить, яку встановлювати міру відповідальності, хоча вважаю, що у слідства було достатньо підстав, аби оголосити про підозру саме Владу».

Зазначимо, що видавництво «Дім з химерами», засновником якого є Сорд, писало, що на відео, імовірно, саме він розбиває шибки, але ветеран не памʼятає частину подій через посттравматичний синдром і вибухи петард.