Нардепка «Голосу» Устінова заявила, що партія найняла ботів для атаки «неугодних» депутатів. І у неї є докази

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Нардепка «Голосу» Устінова заявила, що партія найняла ботів для атаки «неугодних» депутатів. І у неї є докази

Народна депутатка фракції «Голос» Олександра Устінова, яку напередодні попередили про можливе виключення з політсили, заявила, що керівництво найняло ботів, які атакують «неугодних» їй депутатів у Facebook.

Про це вона повідомила у Facebook.

«Я була здивована, коли побачила армію ботів, що величають голову «Голосу» Кіру Рудик — Маргарет Тетчер/Княгинею Ольгою/Жанною ДʼАрк/ Роксоланою і далі по тексту. І ботів які пишуть, яка крута і сЕмпатична Кіра РуЛик. [...] Мене, мʼяко кажучи, почало трохи тіпати, коли армія ботів кинулася підтримувати законопроект, який розкритикувала вся експертна спільнота. Але зараз, коли армію ботів використовують, щоб травити своїх неугодних депутатів, — це вже перебір», — зазначила Устінова.

Вона наголосила, що у неї є доказ того, що боти зʼявились за вказівкою керівництва партії.

«Хочу лише вірити, що не за кошти, які партія отримує від держави», — додала Устінова.

Напередодні народна депутатка заявляла, що партія її попередила про можливе виключення через неправильне голосування. Нагадаємо, у «Голосі» заявили, що винесли попередження шістьом нардепам фракції, і пояснили, що це повʼязано із голосуванням в парламенті за те, щоб направити до Конституційного суду для аналізу законопроєкт про процедуру призначення керівників НАБУ і Державного бюро розслідувань. 16 березня за рішення про направлення в КСУ проголосували 267 нардепів, серед яких і представники «Голосу».