Принц Гаррі отримав ще одну посаду — у комісії, яка бореться з дезінформацією

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Принц Гаррі отримав ще одну посаду — у комісії, яка бореться з дезінформацією

Chris Jackson / Staff

Британський принц Гаррі увійшов до складу комісії Аспенського інституту по боротьбі з дезінформацією у засобах масової інформації США та інших сферах. Про це повідомляє CNN.

Аспенський інститут є одним з найбільш відомих аналітичних центрів у США. Герцог Сассекський братиме участь у регулярних засіданнях комісії на правах запрошеного філантропа і засновника організації Archewell.

Комісія буде протягом шести місяців аналізувати американські ЗМІ і різні сфери суспільного життя. Вона повинна виступити з рекомендаціями щодо заходів боротьби з розповсюдженням фейків, у тому числі про вибори в США і про вакцини від коронавірусу.

Як відзначили в Аспенському інституті, принц Гаррі намагається привернути увагу до причин ряду найбільш серйозних викликів, з якими стикається світ.

Перед цим принц Гаррі оголосив, що очолить департамент звʼязків з громадськістю в компанії Better Up у Сан-Франциско, яка надає послуги зі стимулювання особистісного зростання, коучингу і психотерапії.

  • На початку січня 2020 року принц Гаррі та його дружина Меган Маркл оголосили, що відмовляються від титулів членів королівської сімʼї. Королева Єлизавета II, принц Чарльз та інші члени монаршого дому вмовили їх зачекати до 31 березня. У цей день Меган і Гаррі написали прощальний пост в Instagram і вирушили спочатку в Канаду, а потім до США.
  • Гаррі та Меган чекають на другу дитину. Про це оголосили 14 лютого — рівно 37 років тому принцеса Діана розповіла, що чекає на другу дитину, якою був Гаррі.