YouTube позначив пропагандистський російський фільм про Крим як потенційно неприйнятний. Більша його частина — інтерв’ю Путіна

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Відеохостинг YouTube встановив подвійне попередження на пропагандистський фільм про окупацію Криму російського телеведучого Андрія Кондрашова «Крым. Путь на Родину».

Перед переглядом стрічки зʼявляється плашка «Це відео може бути неприйнятним для деяких глядачів» (This video may be inappropriate for some users).

Потім, якщо користувач погоджується продовжити перегляд, зʼявляється ще одне попередження: «Даний контент, на думку учасників спільноти YouTube, містить матеріали, які можуть налякати або шокувати деяких користувачів» (The following content has been identified by the YouTube community as inappropriate or offensive to some audiences).

Meduza пише, що автор фільму повʼязав появу позначки в YouTube з майбутньою річницею окупації Криму. На цей час, за його словами, припадає «сплеск переглядів фільму».

Фільм «Крым. Путь на Родину» вийшов у 2015 році та розповідає про окупацію Криму Росією. Більшу його частину становить інтервʼю президента Росії Володимира Путіна.