Журналісти телеканалу НТА вимагають відсторонити директора, який погодився продати мовник холдингу Козака

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Колектив телеканалу НТА виступив проти його продажу створеному журналістами каналів нардепа Тараса Козака холдингу.

Про це повідомляється на сторінці телеканалу.

«Колектив телеканалу NTA засуджує рішення директора ПП «НТА — Незалежне телевізійне агентство» Романа Любицького продати власний телеканал «Перший Незалежний» «Медіахолдингу «Новини», яке 18 лютого створили 100 працівників «каналів Медведчука». Ця інформація стала для нас повною несподіванкою. Вважаємо неприпустимою будь-яку співпрацю зі структурами, які діють для інтересів країни-агресорки Росії», — заявив канал.

Колектив пояснює, що Любицький лише юридично дотичний до телеканалу NTA та не має впливу на його редакційну політику. «Він є директором ПП «НТА — Незалежне телевізійне агентство», яке володіє ліцензією на телевізійне мовлення. А увесь контент для телеканалу створює інша юридична особа», — йдеться в заяві.

Журналісти пояснюють, що ще у жовтні 2019 року створили продакшн-студію «НТА+», засновниками якої є Віталій Крутяков і Наталія Струк, а працівниками — творчий колектив телеканалу NTA. Саме ця студія виробляє контент, який розміщує на телеканалі NTA, всеукраїнському ефірі телеканалу «Еспресо» та в соцмережах.

«Вимагаємо від власників ПП «НТА — Незалежне телевізійне агентство» негайної реакції та відсторонення Романа Любицького від займаної посади», — підсумовують журналісти.