«Жодної політики і зволікань». Венедіктова прокоментувала підозри колишнім топменеджерам ПриватБанку

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Жодної політики і зволікань». Венедіктова прокоментувала підозри колишнім топменеджерам ПриватБанку

Ратинський В'ячеслав / УНІАН

Генеральний прокурор Ірина Венедікова заявила, що у справі ПриватБанку немає політики, а є «виключно докази, свідченні та експертні висновки».

Про це вона написала у Facebook.

«Другий і третій пішли. Точний рахунок матчу — таємниця слідства. Наголошую: ніякої політики, жодних зволікань, виключно докази, свідчення, експертні висновки і процесуальний прагматизм», — написала.

Вона додала, що на всі запитання, що турбують суспільство вже багато років, «будуть надані адекватні часу та простору відповіді». «Раджу приготуватися тим свідкам (поки що), на діяльність яких правоохоронці дивились із закритими очима, — відкриємо. Впевнена, цей натяк зрозумілий», — додала генпрокурор.

  • У вівторок Національне антикорупційне бюро оголосило підозру трьом експосадовцям державного ПриватБанку в розкраданні 136 мільйонів гривень. Підозру оголосили колишньому голові правління банку, його заступнику і за сумісництвом голові правління компанії, повʼязаної з банком структури.
  • 22 лютого НАБУ затримало колишнього заступника голови правління ПриватБанку Володимира Яценка, який намагався втекти з країни.