Верховний суд відклав позов NewsOne з проханням скасувати санкції

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Верховний суд відклав позов NewsOne з проханням скасувати санкції

Facebook / NEWSONE TV

Верховний суд залишив без руху позов телеканалу NewsOne, поданий на рішення Ради національної безпеки і оборони запровадити санкції проти нього, а також проти телеканалів «112 Україна» і ZIK.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«15 лютого 2021 року до Касаційного адміністративного суду в складі Верховного суду надійшов позов від ТОВ «Новини 24 години»... визначенням від 16 лютого... позовна заява залишена без руху і позивачеві встановлений 10-денний строк з дня отримання цієї ухвали на усунення недоліків», — повідомили агентству в суді.

У Верховному суді пояснюють, що рішення залишити позов без руху для усунення недоліків мотивовано тим, що кошти, перераховані позивачем на оплату судового збору, не надійшли на відповідний казначейський рахунок.

«Також позивач не вказав обґрунтованих і достатніх підстав, які б підтверджували необхідність і доцільність залучення третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача — Ради національної безпеки і оборони, Служби безпеки, Верховної Ради», — відзначають в Верховному суді.