PornHub буде ідентифікувати користувачів біометричними технологіями

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
PornHub буде ідентифікувати користувачів біометричними технологіями

awario.com

Один з найбільших порнографічних сайтів у світі PornHub анонсував новий комплекс заходів боротьби зі зловживанням на платформі — біометричний. Нещодавно порносайт був у центрі скандалу — на ньому знайшли відео зі зґвалтуванням.

У заяві компанія повідомляє, що перевіряти особистість буде команда Yoti — на підставі «діючої фотографії та документа, що посвідчує особу й затверджений урядом».

«Yoti перевірить дійсність документа, що підтверджує особу, і порівняє цей документ з надісланою фотографією, використовуючи безпечну біометричну технологію», — йдеться у заяві. Прикладами біометричних технологій є зчитування відбитків пальців, розпізнавання облич і сканування райдужної оболонки ока.

PornНub також опублікує більш докладну інформацію про те, як з цього моменту будуть працювати його модератори. Наприклад, вони будуть регулярно перевіряти пошукові запити на платформі на наявність фраз, які порушують політику користування. За заявою компанії, модератори також будуть краще навчені.

У грудні PornНub повідомив, що тільки партнери сайту і ті, хто отримує дохід від реклами через сайт, зможуть завантажувати нові відео. Сайт також видалив весь відеоконтент, який завантажили неідентифіковані користувачі.