CD Projekt випустила перший патч до Cyberpunk 2077. Він має виправити частину проблем, що заважали грати на всіх платформах

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
CD Projekt випустила перший патч до Cyberpunk 2077. Він має виправити частину проблем, що заважали грати на всіх платформах

CD PROJEKT

Польська студія відеоігор CD Projekt випустила перший великий патч до свого довгобуду Cyberpunk 2077, який вийшов у грудні 2020 року в дуже сирому вигляді й розчарував гравців безліччю глюків. Виправлення наразі доступне для гри на всіх платформах.

Патч обіцяє покращити стабільність та виправити основні проблеми в ігровому процесі. Повний перелік виправлень викладений на сайті Cyberpunk.net.

Правки також стосуються проблем Cyberpunk 2077 на консолях — зокрема на PlayStation 4 і 5, що раніше змусили компанію Sony відкликати гру зі свого онлайн-магазину.

Глюки стали головною причиною низьких оцінок антиутопічної історії та призвели до значних збитків компанії CD Projekt, акції якої рекордно впали у перший тиждень продажів.

Днями глобальні торговельні майданчики Amazon і Best Buy запропонували майже 60% знижки на консольну версію Cyberpunk 2077, пише Bloomberg. Це спровокувало занепокоєння щодо прибутків від продажів гри, оскільки CD Projekt сподівалась, що патч врятує репутацію компанії та поверне Cyberpunk 2077 до PlayStation Store.

Наразі студія працює над наступним патчем.

  • Юридична компанія Rosen подала до федерального суду Лос-Анджелесу колективний позов проти польської студії CD Projekt, яка випустила Cyberpunk 2077. У позові вимагають відшкодувати збитки інвесторів, яких ті зазнали після виходу гри.