У Парижі жорстоко побили 14-річного українця — у хлопця в декількох місцях пробитий череп

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

У центрі Парижу невідомі жорстко побили 14-річного українця, він у важкому стані перебуває в реанімації.

Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко на своїй сторінці у Twitter.

«Трагічний випадок у Парижі з побиттям невідомими українського підлітка Юрія. Молимося за його одужання», — написав він.

За словами Омельченка, українські консули перебувають у постійному контакті з рідними юнака та взаємодіють із французськими правоохоронцями для швидкого и обʼєктивного розслідування.

Зазначимо, інцидент стався ще 15 січня. За даними місцевої поліції, біля центру Богренель у Парижі 10 осіб побили 14-річного хлопця та залишили його помирати. Наразі триває розслідування.

За словами матері хлопця Наталії Крученик, її сина ввели у штучну кому, у нього численні травми, зокрема в декількох місцях пробитий череп. 21 січня хлопцю виповнилося 15 років.

  • У березні в аеропорту Лісабону інспектори міграційної служби побили українського заробітчанина, який згодом помер. Поліція затримала трьох офіцерів міграційної служби за підозрою у вбивстві українця.
  • Глава Служби у справах іноземців і кордонів Португалії (SEF) Кріштіна Гатоес пішла у відставку на тлі кількамісячного скандалу через загибель в аеропорту Лісабону українця.
  • Уряд Португалії пообіцяв виплатити компенсацію родині українця.