У Лісабоні затримали трьох інспекторів міграційної служби, яких підозрюють у вбивстві заробітчанина з України

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

У Лісабоні поліція затримала трьох офіцерів міграційної служби за підозрою у вбивстві в аеропорту 40-річного громадянина України. Про це повідомляє пресслужба судової поліції Лісабона.

«Поліція встановила і затримала трьох чоловіків віком 42, 43 і 47 років з переконливими ознаками вчинення злочину, повʼязаного з убивством. Затримані є працівниками служби, і слідство встановило, що вони імовірно відповідальні за смерть 40-річного громадянина України, який намагався незаконно вʼїхати в країну 10 березня», — йдеться у повідомленні поліції.

При цьому зазначають, що злочин проти українця був вчинений у приміщенні тимчасового монтажного центру в аеропорту Лісабона 12 березня після того, як «чоловік нібито вчинив деякі порушення».

  • Раніше голова Спілки українців у Португалії Павло Садоха повідомив, що в аеропорту Лісабона інспектори міграційної служби побили і залишили в наручниках громадянина України. У чоловіка стався напад епілепсії, і він помер. Українець приїхав до Португалії у пошуках роботи. За словами Садохи, інспекторам міграційної служби Португалії загрожує до 25 років позбавлення волі за вбивство українця.