Перший день після відходу від президенства Трамп провів у своєму гольф-клубі

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Перший день після відходу від президенства Трамп провів у своєму гольф-клубі

Chip Somodevilla/Getty Images

Колишній президент США Дональд Трамп провів перший день після закінчення свого терміну за грою в гольф.

Про це пише видання Washington Examiner.

Провівши ніч в «Мар-а-Лаго», його резиденції у Флориді, вранці він виїхав з кортежем до міжнародного гольф-клубу Трампа в Вест-Палм-Біч. Зазначається, що колишнього американського лідера супроводжували близько дюжини позашляховиків з затемненими вікнами.

Гра в гольф вважається улюбленим способом проведення дозвілля Трампа. Американські ЗМІ підрахували, що за чотири роки президентства він 261 раз вирушав грати в гольф — приблизно раз на 6 днів.

Як пише видання, Трамп прибув в «Мар-а-Лаго» в середу, за кілька хвилин до того, як його наступник Джо Байден був приведений до присяги як 46-й президент США. Кортеж неспішно проїхав вулицями від міжнародного аеропорту Палм-Біч, де тисячі прихильників вийшли з табличками, що вітали його. У самому «Мар-а-Лаго» його зустріла галаслива юрба з криками «Ласкаво просимо додому».

  • 20 січня відбулася інавгурація Джо Байдена. Трамп раніше заявив, що не братиме участі в церемонії та за кілька годин до її початку покинув Білий дім і транзитом через військову базу «Ендрюс» в Мериленді відбув до Флориди.
  • За даними ЗМІ, Трамп активно обговорює зі своїми наближеними створення нової політичної партії, щоб продовжити свій вплив після того, як главою держави став демократ Джо Байден. Опальний лідер досі має широку підтримку серед американців, всупереч планам республіканського істеблішменту виключити його зі своєї партії.