«З легкістю». Голова МОЗ Степанов розповів, як під час січневого карантину придбати сигарети

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«З легкістю». Голова МОЗ Степанов розповів, як під час січневого карантину придбати сигарети

Donny Jiang / Unsplash

Міністр охорони здоровʼя Максим Степанов заявив, що цигарки під час посиленого карантину можна «з легкістю» придбати у кіосках, оскільки на них не поширюються карантинні обмеження.

Про це він повідомив на брифінгу.

«Що стосується реалізації цигарок — ще одне питання, яким дуже стурбоване населення. Їх ви можете з легкістю придбати в кіосках, оскільки там прийом відвідувачів не здійснюється. Постанова не передбачає призупинення такої діяльності, тому з кіосків можна торгувати і кавою, і сигаретами, і батарейками», — заявив Степанов.

  • Рішенням Кабінету міністрів в Україні з 8 січня і до 24 січня діятиме посилений протиепідемічний карантин. Працювати можуть тільки продуктові магазини, аптеки, банки, заправки, транспорт, а торгувати можна лише певними товарами.
  • Міністр охорони здоровʼя Максим Степанов пояснив, що жорсткий карантин запровадили на 16 днів, тому що саме стільки триватиме інкубаційний період захворювання на COVID-19 у людей, які інфікувалися протягом новорічних свят. У МОЗ також пояснили, чому деякі категорії товарів не продають.