«Любов перемагає». Принц Гаррі та Меган Маркл випустили перший подкаст на Spotify

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Любов перемагає». Принц Гаррі та Меган Маркл випустили перший подкаст на Spotify

Yui Mok - PA Images / Contributor / Getty Images

Герцог і герцогиня Сассекські випустили свій перший подкаст на платформі Spotify. Вони разом зі знаменитостями й активістами розмірковували про 2020 рік. Про це повідомляє BBC.

На перший подкаст запросили, зокрема, співака сера Елтона Джона, актора Джеймса Кордена, письменника Метта Хейґа, тенісистку Наомі Осаку. Сер Елтон описав 2020 рік як «найгірший» на його памʼяті, а американський актор Тайлер Перрі розповів, як нагодувати 5 тисяч малозабезпечених сімей.

«Незалежно від того, як життя підкидає вас, повірте нам, коли ми говоримо, що любов перемагає», — сказала Меган слухачам й додала, що пітьма не може прогнати тьму, тільки світло може це зробити.

«Оскільки ми підходимо до кінця цього року і дивимося в майбутнє, давайте не забувати про уроки, які ми отримали: як важливо дбати один про одного і наскільки значущими є наші звʼязки, навіть якщо їх фізично неможливо підтримувати», — сказав принц Гаррі.

Також у подкасті зʼявляється однорічний син пари Арчі, який закінчує півгодинну серію записів, бажаючи слухачам щасливого Нового року.

Пара не обговорювала свій особистий досвід 2020 року, який почався з того, що вони офіційно припинили виконувати обовʼязки старших членів британської королівської сімʼї й переїхали спочатку в Канаду, а потім до США. Замість цього вони вирішили залучити до запису подкасту «кількох друзів і безліч інших людей».

  • Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл склали райдер, за яким їхній гонорар за один виступ має становити чверть мільйона доларів. Принц Гаррі та його дружина також бажають, щоб їх інформували, хто буде запрошувати їх на сцену і хто раніше виступав на заходах, у яких вони братимуть участь.