Принц Гаррі та Меган Маркл склали райдер для своїх виступів на різних заходах. Їхній гонорар — $250 тисяч

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Принц Гаррі та Меган Маркл склали райдер для своїх виступів на різних заходах. Їхній гонорар — $250 тисяч

Chris Jackson / Staff

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл склали райдер, за яким їхній гонорар за один виступ має становити чверть мільйона доларів.

Про це пише Mirror.

За словами їхнього менеджера, спочатку герцог і герцогиня Сассекські планували просити суму в $1 мільйон. Принц Гаррі та його дружина також бажають, щоб їх інформували, хто буде запрошувати їх на сцену, а також хто раніше виступав на заходах, у яких вони братимуть участь.

Видання зазначає, що діапазон запитів Гаррі і Меган аналогічний запитам британської королівської сімʼї, коли вони відвідують заходи, попри те, що принц та його дружина відмовилися від королівських привілеїв.

  • 8 січня 2020 року британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської сімʼї.
  • 1 квітня Меган Маркл і принц Гаррі офіційно припинили виконувати обовʼязки старших членів британської королівської сімʼї. Пара переїхала спочатку в Канаду, а потім до США.
  • На початку вересня стало відомо, що пара підписала контракт з Netflix, розрахований на декілька років. Сума контракту поки не розкривається.