У Києві через снігопад кількість ДТП зросла вдвічі, утворивши численні затори. Де важко проїхати

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
У Києві через снігопад кількість ДТП зросла вдвічі, утворивши численні затори. Де важко проїхати

Гонтар Володимир / УНІАН

У Києві ввечері 23 грудня через сильний снігопад за кілька годин кількість ДТП зросла вдвічі.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції України.

«Станом на 18:00 на території Києва — загалом 278, з яких 3 повідомлення щодо ДТП із загиблими та/або травмованими, внаслідок яких 3 особи травмовано», — розповіли правоохоронці.

Зазначимо, станом на 13:00 (від початку доби) поліцейські повідомляли про 161 аварію.

За даними поліції, через погіршення погодних умов аварійність зросла й у низці областей України. Так, від початку доби станом на 13:00 було зафіксовано 587 ДТП, в яких загинули 8 людей і 35 отримали травми різного ступеня.

«Станом на 18:00 на території України — загалом 1 049, з яких 56 повідомлень щодо ДТП із загиблими та/або травмованими, внаслідок яких 13 осіб загинуло та 64 — травмовано», — додали патрульні.

Через зростання кількості аварій та негоду у столиці ускладнений рух транспорту.

Найбільші затори спостерігаються у центрі Києва — на Хрещатику, бульварі Тараса Шевченка, вулицях Володимирській, Саксаганського, Великій Васильківській, Льва Толстого, на проспекті Перемоги, Набережно-Хрещатицькій та Набережно-Рибальській вулицях, на проспекті Степана Бандери, вулицях Олени Теліги, Вадима Гетьмана, Повітрофлотському проспекті та Чоколівському бульварі, Броварському проспекті та проспекті Леся Курбаса, Кільцевій дорозі та проспекті Академіка Глушкова (особливо біля станції метро «Теремки»), а також на проспекті Микола Бажана (на виїзді у бік Бориспільської траси — одразу дві ДТП).