Ожеледиця спричинила понад 500 ДТП у Києві. У них загинули 2 людини

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Ожеледиця спричинила понад 500 ДТП у Києві. У них загинули 2 людини

Ратинський В'ячеслав / УНІАН

Увечері 10 грудня в Києві через ожеледицю на дорогах сталося понад 500 дорожньо-транспортних аварій.

Про це повідомляє Патрульна поліція.

«У Києві на лінію 102 надійшло 503 повідомлення про ДТП. З яких 7 — повідомлення про ДТП із загиблими або травмованими. Унаслідок автопригод загинули 2 особи та 6 травмовані», — йдеться в повідомленні.

Загалом в України зареєстрували 1 435 повідомлень про ДТП. З яких 84 — повідомлення про ДТП із загиблими або травмованими. Унаслідок автопригод 8 осіб загинули та 99 травмовані.

Водночас поліція зафіксувала зменшення порушень режиму швидкості. 10 грудня камери зафіксували всього 3 075 таких порушень — це рекордно низький показник.

Керівник пресслужби Департаменту охорони здоровʼя КМДА Наталія Вишневська повідомила агентству Укрінформ, що внаслідок ожеледиці на вулицях і тротуарах травмувалися 150 дорослих і 13 дітей.

Також столичне комунальне підприємство «Київпастранс» повідомило, що у столиці запроваджено оперативний стан на всіх маршрутах громадського транспорту.

«Від початку руху на всіх маршрутах громадського транспорту введено оперативне положення — курсування з відхиленням від графіка руху — у звʼязку зі складними погодними умовами», — повідомили в КП.