У лікарні «Феофанія» назвали орієнтовну суму, яку витратили на лікування Зеленського та Єрмака

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
У лікарні «Феофанія» назвали орієнтовну суму, яку витратили на лікування Зеленського та Єрмака

Пресслужба президента України

Лікарня «Феофанія» назвала орієнтовну суму, яка пішла на лікування від коронавірусу президента Володимира Зеленського та глави його Офісу Андрія Єрмака. Сума орієнтовна, адже окремо не підраховували.

Про це лікарня повідомила у відповідь на запит «Радіо Свобода».

«Вартість лікування кожного громадянина України з коронавірусом, у тому числі й президента України чи голови Офісу президента, незалежно від статусу, становить у середньому 7 800 гривень і може змінюватися відповідно до тяжкості перебігу та стадії захворювання», — зазначили в лікарні й додали, що не проводили окремий підрахунок.

У «Феофанії» додали, що не витратили жодних коштів на те, аби облаштувати Зеленському робочу зону — це передбачено проєктом будівлі.

Нагадаємо, Зеленський та Єрмак повідомили про виявлений коронавірус 9 листопада, лікувались вони у «Феофанії». Про одужання обидвоє повідомили 23 листопада.

На коронавірус також перехворіла перша леді Олена Зеленська та їхній син Кирило. Окрім цього, COVID-19 хворіли спікер Ради Дмитро Разумков, міністр охорони здоровʼя Максим Степанов, пʼятий президент Петро Порошенко, лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та багато інших політиків і народних обранців.