Головний лікар «Феофанії»: Лікування Зеленського коштує майже 8 тисяч гривень на день. Умови такі самі, що й у інших пацієнтів

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Головний лікар «Феофанії»: Лікування Зеленського коштує майже 8 тисяч гривень на день. Умови такі самі, що й у інших пацієнтів

Пресслужба президента України

На лікування президента України Володимира Зеленського від коронавірусу в лікарні «Феофанія» потрібно в середньому 7,8 тисячі гривень на день. Про це заявив головний лікар закладу Ігор Семенів у коментарі Інтерфаксу.

«Сума утримання президента така сама, як і кожного пацієнта, який потрапляє до лікарні з коронавірусною інфекцією. Це в середньому 7,8 тисячі гривень на день. Сума може змінюватися, адже залежить від препаратів і процедур, які роблять пацієнтові. Так, не щодня роблять КТ і тест, препарати можуть змінювати залежно від симптоматики. Для президента немає окремого бюджету. Він перебуває в лікарні рівно на тих самих умовах, що й інші», — заявив Семенів.

Він додав, що Зеленський почувається добре, наразі немає жодних ознак, що перебіг хвороби може ускладнитися.

Зазначимо, що разом із президентом у «Феофанії» від коронавірусу лікується й голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Нагадаємо, про позитивний результат тесту на COVID-19 Зеленський повідомив 9 листопада. На коронавірус вже перехворіли його дружина Олена та син Кирило — 12 червня вона повідомила про позитивний результат тесту. Про те, що перехворів син, президент повідомив 21 серпня.