За добу в Україні виявили понад 9 тисяч нових випадків коронавірусу. Найбільше знову в Києві

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
За добу в Україні виявили понад 9 тисяч нових випадків коронавірусу. Найбільше знову в Києві

geralt / Pixabay

За останню добу в Україні виявили 9 832 нові випадки захворювання на коронавірус. Це дещо менше, ніж було 15 листопада, коли йшлося про понад 10 тисяч випадків. Два дні тому на коронавірус захворів і міністр охорони здоровʼя.

Про це повідомляє Telegram-канал МОЗ «Коронавірус інфо».

Серед нових хворих — 354 дитини й 360 працівників медичної сфери. Загалом до лікарень доправили трохи понад тисячу інфікованих.

За добу від наслідків вірусу померли 94 особи, а понад 2,7 тисячі одужали.

Найбільше нових випадків зафіксовано в Києві — 879 хворих. Далі йдуть Дніпропетровська та Запорізька — понад 800 інфікованих, Київська та Одеська області — понад 600.

Загалом в Україні нараховують понад 545 тисячі випадків, з яких 9,6 тисячі — летальні. За весь час пандемії одужали понад 244 тисячі хворих, що становить майже половину від усіх випадків.

  • В Україні діє карантин вихідного дня. Попередньо, він діятиме до 30 листопада, але його можуть продовжити. У вихідні, згідно з розпорядженням Кабміну, можуть працювати тільки аптеки, продуктові магазини, станції техобслуговування, заправки, пошта і транспорт.
  • Кабінет міністрів продовжив дію режиму надзвичайного стану в Україні до 31 грудня, але поки не планує вводити локдаун, попри рекордні показники захворюваності.