ЦВК визнала обраним нардепом на 208 окрузі кандидата від «слуг» Гунька

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
ЦВК визнала обраним нардепом на 208 окрузі кандидата від «слуг» Гунька

Facebook / Анатолій Гунько

Центральна виборча комісія визнала кандидата від «Слуги народу» Анатолія Гунька обраним нардепом на 208 окрузі.

Про це пише пресслужба ЦВК.

На засіданні 9 листопада члени ЦВК офіційно встановили результати виборів на цьому окрузі. Протокол підписали всі члени комісії.

Обраним нардепом визнали Анатолія Гунька. За нього проголосували 21 245 виборців, що становить майже 33% від усіх, хто брав участь у голосуванні. Друге місце посів лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

  • 23 травня у Києві знайшли мертвим депутата Верховної Ради Валерія Давиденка (депутатська група «Довіра»). Його з вогнепальним пораненням голови виявили о 17:30 в офісі, у Шевченківському районі столиці. На місці був пістолет. Давиденка обирали до Ради від 208 округу.
  • У серпні «Слуга народу» висунула у 208 окрузі бізнесмена Анатолія Гунька. ЗМІ приписували йому рейдерське захоплення держпідприємства. Політсила повідомляла про «провокації та залякування» від представників Радикальної партії Ляшка в Чернігівській області.
  • Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, говорячи про 208 округ, зазначив, що у Чернігівській області відкрито шість кримінальних проваджень, з яких три — про підкуп виборців.