На 208 окрузі на Чернігівщині порахували вже майже 95% бюлетенів. «Слуга» випереджає Ляшка на 2%

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
На 208 окрузі на Чернігівщині порахували вже майже 95% бюлетенів. «Слуга» випереджає Ляшка на 2%

Фото УНІАН

На 208 окрузі у Чернігівській області кандидат від «Слуги народу» Анатолій Гунько випереджає лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це свідчать дані з сайту ЦВК.

Станом на 16:00 комісії порахували вже 93,96% бюлетенів. Згідно з результатами, за Гунька проголосували 34,07% людей, а за Ляшка — 31,91%.

Також 26,61% отримала Людмила Давиденко — дружина померлого нардепа Валерія Давиденка, який переміг на цьому окрузі в 2019 році. Майже 4% голосів отримали двійники Гунька.

  • У серпні «Слуга народу» висунула у 208 окрузі бізнесмена Анатолія Гунька. ЗМІ приписували йому рейдерське захоплення держпідприємства.
  • «Слуга народу» повідомила про «провокації та залякування» від представників Радикальної партії Олега Ляшка в Чернігівській області.
  • Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, говорячи про 208 округ, де на довиборах до Верховної Ради лідирує кандидат від «Слуги народу» Анатолій Гунько, а лідер Радикальної партії Олег Ляшко каже про масові підкупи, в МВС зазначили, що по Чернігівській області відкрито 6 кримінальних проваджень, з яких три про підкуп виборців.