«Історія не про гроші». Координатор опитування Зеленського розповів про свій гонорар за його проведення

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Історія не про гроші». Координатор опитування Зеленського розповів про свій гонорар за його проведення

Facebook / Артем Гагарін Михайліченко

Координатор всеукраїнського опитування, ініційованого президентом Володимиром Зеленським, Артем Гагарін заявив, що передасть свій гонорар на благодійність.

Про це він розповів в інтервʼю «Бабелю».

Йому нагадали, що в інтервʼю одному з видань він заявив, що до пандемії коронавірусу його звичний гонорар становив $3 тисячі. На запитання про розмір гонорару за координацію опитування Зеленського, Гагарін відповів, що він менший за згадану суму. Шоумен планує передати його на благодійність. «Він [гонорар] чисто формальний, ця історія для мене не про гроші», — заявив Гагарін.

  • 13 жовтня Володимир Зеленський заявив, що підготував пʼять запитань до українців, на які вони добровільно зможуть відповісти в день місцевих виборів. Уже 15 жовтня в Офісі президента озвучили всі пʼять запитань. В ОП також зазначили, що опитування, на відміну від референдуму, не матиме прямих юридичних наслідків.
  • 21 жовтня в «Слузі народу» заявили, що всеукраїнське опитування профінансує їхня партія. Опозиція розкритикувала рішення партії.
  • За даними екзит-полу, учасники опитування Зеленського підтримали всі пропозиції, крім вільної економічної зони на Донбасі.