Ліга чемпіонів: київське «Динамо» програло «Ювентусу»

Автор:
Костя Войтенко
Дата:
Ліга чемпіонів: київське «Динамо» програло «Ювентусу»

@MovistarFutbol / Twitter

У вівторок, 20 жовтня, київське «Динамо» в першому за чотири роки матчі групового етапу Ліги чемпіонів програло туринському «Ювентусу» — 0:2.

У першому таймі поєдинку команди не змогли відкрити рахунок — 0:0. Однак уже на старті другої половини зустрічі «Ювентус» вийшов уперед — іспанський форвард туринців Альваро Мората на 47-й хвилині вдало зіграв на добиванні. Він послав мʼяч у сітку воріт після сейву голкіпера киян Георгія Бущана.

Другий мʼяч «Ювентуса» знову на рахунку Мората. На 84-й хвилині зустрічі він замкнув передачу колумбійця Хуана Куардадо.

Це перша поразка киян в офіційному матчі з моменту призначення Мірчі Луческу. Він очолив «Динамо» 23 липня.

Матч у Києві зі схвалення УЄФА, під егідою якої проводиться Ліга чемпіонів, пройшов із глядачами — на ньому були присутні близько 15 тисяч осіб.

Два інших суперника «Динамо» у групі G — іспанська «Барселона» та угорський «Ференцварош» — зійдуться в очному протистоянні пізніше 20 жовтня. Їхній матч почнеться о 22:00 за Києвом.

  • Наприкінці вересня «Динамо» (Київ) уперше за чотири роки пройшло раунд плей-оф і вийшло у груповий етап Ліги чемпіонів. Кияни зіграють у квартеті G з іспанською «Барселоною», італійським «Ювентусом» та угорським «Ференцварошем».
  • Наступний матч групового етапу «Динамо» проведе 28 жовтня на виїзді. Суперником киян буде «Ференцварош». Цей угорський клуб, який уперше за більш ніж 20 років пробився в Лігу чемпіонів, тренує українець Сергій Ребров. Раніше він виступав за «Динамо», а також працював головним тренером команди.